#227 update about muka gua


ok...seriously, gua tak tau asal gua rajin tak tentu pasal malam ni...this is my 3rd update in less than setengah jam! daymmm..

ok...gua saje jek nk update berunsur photolog kali ni.. hahaha, sila muntah hijau secara jemaah sekarang...gua xdak hal!! anyway, gua sejak past 2 bulan lalu, gua ada mengamalkan hidup yang sihat ngan daftarkan diri gua kat gym...so, gua nk berbangga la kan coz gua dalam on the way nak memiliki badan idaman gua...hahahha

ok...ni photolog terbaru muka and tubuh gua yang menggiurkan! hahaha *muntah darah lah korang*

(click on images for enlargement)

17 otak kusut masai serabai:

LORD ZARA 札拉 berkata...

wah gitu~

jap lagi kalau kau dah dapat 6 packs, sila bergambar lagi ya?

kih3~

boleh aku campak gambar lelaki2 Korea dan Jepun ke tepi~ kih3~

shafarshahril berkata...

mengairliurkan =P~

chotz berkata...

zara: wah....samoai begitu skali? haha

ss: sarcastic ye :P

hudhud berkata...

u gain weight ke? ehhhh jgn la byk sgt g gym. i tk suka ah badan cam fahrin tu hahahaha. tetibe. kalau I tak suka pun apa u kisah en? ekekekekeke :P

hans berkata...

owh,nih muka ko yer....
dah macam model mat salleh dah

Pensel Kontot berkata...

aku terskodeng mata ko....



erm cantik.....

~Layla Yuki~ berkata...

wawah...
gua rase cam tgk porn plak neh beb
hehehe..
btw nice 6 packs u have!!!
:)

chotz berkata...

hahahha
siot sungguh statement cik layla

yoe berkata...

woooo jeles banget dgn body ko!!! arghh nk g gym jugakkk!! nk g gym jugakkkkk!!!!

chotz berkata...

jom amalkan hidup sehat :)

ikanbilis berkata...

semakin tua, semakin mereng. ada?

ahaha...


kenapa tetiba teringat nak tweet tweet awat hang rindu kat cheq ka??

AkU berkata...

wow..'menaikkan nafsu' guaa...hahaha..

Katak Ijau berkata...

a'ah..
aku terpikir yg sama cak layla..
cam tgk porn pic lak nih...
hahaha =p

jgn marah yer tuan rumah...

Lelaki Homo berkata...

Tak boleh jadi ni. LH kena lebih gigih. Jangan sampai LH tayang badan LH jugak Chotz. Meleleh nanti. Hehehehee.

Fauzzan Helmy Anuar berkata...

Nice, but not with that cigarette
=)

epel manis berkata...

hihi....bajet hot je....

Mr. Bobo berkata...

wow~~sangat menggiurkan..jeles pun ade warghh..

ktip-ktip

The Best Links

si otakkusut

Foto saya
"I’m selfish, impatient, and a little insecure. I make mistakes, I’m out of control and at times hard to handle. But if you can’t handle me at my worst, then you sure as hell don’t deserve me at my best..."

penganut otakkusut

otak+mereka

...............................