#225 urut-urutan


Malam semalam, wa sanggap, wa on la YM. Wa duk chatting dengan member wa. Majid.

Majid : Bro, dengar cite lu nak kawin dah?

Wa : Ha'ah. InsyaAllah kalau ada jodoh.

Majid : Bagus la kalo camtu. Wa nak pesan kat lu, sehari before kawin lu gi la urut.

Wa : Urut ape bro?

Majid : Urut ape-ape patut la. Takkan tu pun wa nak ajar.

Wa : Urut little john?

Majid : Ha'ah.

Wa : Perlu ke?

Majid : Perlu la. Wa ade port baik. Pakcik ni memang otai.

Wa : Ape pakcik tu bole buat?

Majid : Pakcik tu boleh keluarkan kuasa terpendam little john lu bro. Nanti pas pakcik tu urut, little john ko akan bertambah power macam Son Gohan.

Wa : Perghh. Meriah nanti bini wa! Comfirm la dia akan berkokok riang!

Sekian.

8 otak kusut masai serabai:

LORD ZARA 札拉 berkata...

ni kalau anak murid aku tau, mesti dorang nak ko ajar Sains dan Biologi ni~

haip~~

je who? berkata...

errr... bunyi macam best.. tp untuk merelakan dipegang dan diurut oleh seorang pak cik.. biar aku fikir seribu kali jap...

Adam Arjuna berkata...

hoho..

di manakah lokasinyaa?? lalalla

Pensel Kontot berkata...

erk....


perlukah di urut?

AkU berkata...

waaa..lu dah mau kahwin bro..alhamdulillah..~~

urut..erk..perlu ke??
hahaha..

Lelaki Homo berkata...

Ada contact number pakcik tu? :P

PutR@ McRomanCe berkata...

hahahhaa...berkokok lah bini aku..hahah..staement x leyh blah..huhuhuh

LittleGurl berkata...

konfem ke pakcik tu otai? kang jadi laen plak...ahahah..ayo tatau!

ktip-ktip

The Best Links

si otakkusut

Foto saya
"I’m selfish, impatient, and a little insecure. I make mistakes, I’m out of control and at times hard to handle. But if you can’t handle me at my worst, then you sure as hell don’t deserve me at my best..."

penganut otakkusut

otak+mereka

...............................