syok layan porn sexs kinky buatan malaysia!


gua baru sajor dapat video ni dari member gua yang keje kat hospital.
kata beliau, porn ni syok coz buatan malaysia and awek dia body bergetah and kinky.....
tak tau la beliau dapat mana kan video panas ni...


pergh!!!

memang syok layan....

p/s: ada korg terasa mau onani pas melihat?
jom onani berdiri secara jemaah

34 otak kusut masai serabai:

je who? berkata...

blood.. gross.. aku dh agak dah.. bile ko guna tajuk2 18sx., mesti ade udang dsblik batu.. haish~

chotz berkata...

oh...xde udang pon disetiap celah2 batu or celah bedah sekali pon.

just aku anggap sume video itu adalah porn dan porn itu video.

huhuhu

azlia erwina berkata...

fucker chotty... gross man... betui ke eye ball die tercabut tuh... ish balls tercabut mk nak lah...

azlia erwina berkata...

eww chotty gross man... betui ke eye ball dia tercabut tuh... ewww!! kalau ballas dia tercabut mak suka lah...
damn man.. lotsa blood, nitemare wa ini mlm..

FirdHaikaL CHinta ilLahi berkata...

hahah...ingatkan porn betulkan

LORD ZARA 札拉 berkata...

Scary siot~

T____T


Tapi aku pasti, siapa yang baca tajuk, mesti tekan laju2 nak baca~ Hehehe~

Tanpa Nama berkata...

menarik porn ko letakkan kt blog ko nie bro..
wow.. video manusia ke pe tue..
manusia la kut..sbb ade ciri ciri homosapien t diri makhluk tersebut..
tahniah video porn ko penuh erti makna kebangkitan

~ROSE ADDICTED~

saya yang suka menulis - SHAHIRA - berkata...

aku speechless *telan air liur*

farish H berkata...

takot siotttt

chotz berkata...

erwina@emon:
miahahaha....betoi wei! bkn cobaan! biji mata dia, dia leh main pegang2 jek cm tu... power rengers sungguh!

chotz berkata...

chinta illahi:
wei...ni lagi syok woooo dari porn

chotz berkata...

zara:
hahahah n for sure u pon one if em kan? miahahaha

chotz berkata...

shahirah:
gempak x? syokkkkk wooooo

chotz berkata...

rosse:
siapakah anda rose?

chotz berkata...

rosse:
siapakah anda rose?

chotz berkata...

fariah:
sempoi apa heeee

Tanpa Nama berkata...

Mr chot:

aku xble r kasitaw maklumat aku kt sini..aku xnak seseorg perasan kewujudan aku kt blog ko..aku nak elakkan diri dr someone..sorry bro..nanti aku akan kasitaw ko kt suatu ruang yg xdikenali..

~ROSE ADDICTED~

chotz berkata...

erk.... pulak dah!
sukati hang la, janji hang eppy sajor
kang xpasal2 gua saje feeling2 jadik rose ni plak!
miahahaha.... tu da tahap masuk air bai..
tp ada seko makhluk ni wAt camtu beb!
hahahahaha
desperado sungguh!
kalu org yg sma kita maksudkan, mmg kita de jodoh loh! hahHah

chotz berkata...

typo error:
perkataan "dituduh" tertinggal pd ayat di atas, kang ikgu zara marah plak aku xgn ayat yg betoi! miahahaha

p/s: bangai tol querty pad ni (ntah betoi ke x aku spell ni) miahahaha

arque berkata...

duh chotz.aku macam tak reti main twitter.ym aku. apan_lee

W[A]NZAI berkata...

erkkkk ada org stim ke tgk vids neh??
mmg la x msk akal..huhuuu

seroja jingga berkata...

akak tak rasa cam nak onani

tapi rasa cam nak teberak tengok!

ish!

iyllienaz berkata...

uiks..ni real ek bro??he still alive?fush..siap ley pegang2 biji mata dye yg da tekeluar plak..adoiiyai..

chokio_nia berkata...

aku tak tgk sbb tgk cm horror je gamba..eeee..

lagu kat blog ko bes2 ah..mane ko korek ar???

chotz berkata...

kak seroja:
yes, leh jadikan ubat pelawas berak kalu de msalah sembelit

chotz berkata...

iyllinaz:
betul beb...mat rempit kelantan accident...cuba dengar, doc tu cakap bahasa kelantan, xbg budak tu tarik mata dia sndri...siap cakap leh repair lagi...iksiks

chotz berkata...

chiko:
rugi wooOOOOo xtengok!

Tanpa Nama berkata...

chotz : xtaw la org yg sama ke x apa yg ko maksudkan.. jodoh?? hahaha.. kaw xkenal aku pun..dan mmg xpernah jumpe dan terserempak..tp tue semua xpenting bro.. yg penting aku suka bace posting kaw bro..

kaw nak feeling2 jd ROSE? ble ble..kalo ko semuanya ble.huhu

~ROSE ADDICTED~

Razman berkata...

gle uh..bapak stim..pancut tros aku...

chotz berkata...

rose addicted aka fucker gay!!!:

ko ni psyco la....ko ngat aku xtau ko sapa ke? jgn lupa aku keje pe la...i can trace the visitor thru IP address. and FYI, IP no ni cam ic, xde crash id akan jadik n aku tu ni ko!!!!

bodoh!!!!!

cinta lea ixora berkata...

erkkkkkkkkkkkk... tertipu... ngeri..................!!!

ayieq berkata...

peh gile fuckin awesome! kalau dpt tgk live syok ni! i love gore. i love blood. just fuckin awesome. darn it. rasa cm nk tarik mata tu. pastu picit. pehh

ok dah. better stop now.

Tanpa Nama berkata...

Sexchat

erotik spiele

Private Amateure

Tanpa Nama berkata...

wat da hell

noname

ktip-ktip

The Best Links

si otakkusut

Foto saya
"I’m selfish, impatient, and a little insecure. I make mistakes, I’m out of control and at times hard to handle. But if you can’t handle me at my worst, then you sure as hell don’t deserve me at my best..."

penganut otakkusut

otak+mereka

...............................