amat gemar berpoya bagai teruna lesbian

tension....
thursday blues melanda...
jiwa kacau....
nyaris mau bunuh diri...

tiba-tiba

treet...treet...hp aku memekak. called from Fizi

yo wardup?!
dude, vip list for 12 pax...place as usual.
oh...ok (sambil tersenyum)
jgn pakai salah kasut lagi nanti...pastu nyusahkan aku nk balik rumah semula coz semata-mata nk tukar kasut ko....sbb ko takleh shuffle.
hehehe...whatever! sapa fetch sapa ni?
u'll fetch me up, my car tukar kaler tak setel lagi
ok...see u then, pi berambus
welcome, dude

telah tumbuh tanduk comel di kepala aku setelah aku kikir baik punya sepanjang bulan puasa..
dan seakan ekor kontot tersembunyi dalam seluar ini semakin memanjang...

hati bunga-bunga...
dan hidupku kembali ceria :)

oh tidak.


oh...2 last pic tu lari dari tajuk cite nih...saje nk promote diri..bg yang berkenaan...sila email ye for aturan temujanji...heheh

9 otak kusut masai serabai:

ikanbilis berkata...

wah wah wah best nye cam nak join jer!

esok kontot tu di depan ke belakang ah =P

Adam Arjuna berkata...

teruna lesbian, gadis gayboy? tak paham sgt chotz.. explen please...

ahahha..

wahh... promosi diri online nampak bro, sgt maju yek skang! teknologi mengatasi segala-galanya..

hav fun dowh!

ikanbilis berkata...

i thought i dah posted a comment but nevermind...


wah meriah nye cam nak join the fun hehehe.. oh ekor tu depan ke belakang =P

chotz berkata...

ikaanbilis:
ekor la...kat blakang tptnya...seperti monyet, kekedudukan ekor beliau juga dibelakang..
begitu juga lembu dan keldai.

adam:
"Segment mari belajar peribahasa moden"
Teruna lesbian:-
Teruna bermaksud Remaja berjantinakan lelaki
Lesbian membawa erti girl suka girl.
Teruna lesbian;- Teruna yang menyukai girl.

Gadis gayboy:-
(Sila rujuk pada pengertian diatas dan aplikasikan di peribahasa berikut)

Sekian,
Selamat beramal....

Ops! Maaf silap masuk segment.

Adam Arjuna berkata...

hahaha.. adoyai bro...
kelas berguru ngn ko pasal design pon blom mula, ko dah ajar aku masuk kelas peribahasa moden lak.. apa kess...?

yg ni ada pengeras gak ke beb?? masih roti canai gak ker...??

bila plak la aku nak start kelas ngn ko ni hencek sifooo?? jom lepak one fine day??

budak^karan berkata...

cam best je tpt tu...kat mana yek?

chotz berkata...

Adam:
hehehe...Insyaallah

Budak karan:
di mana lagi...one oany only the hottest trance club in town :)

farish H berkata...

meriahh msing2

chotz berkata...

farish:
ye...seperti hari raya gamat kemeriahannya.

ktip-ktip

The Best Links

si otakkusut

Foto saya
"I’m selfish, impatient, and a little insecure. I make mistakes, I’m out of control and at times hard to handle. But if you can’t handle me at my worst, then you sure as hell don’t deserve me at my best..."

penganut otakkusut

otak+mereka

...............................