it just another entry without words

Frankly to say, while im stuck in farking heavy jam frm the office to my way back home...otak aku terlalu murah dan melimpah ruah with idea yang nk dikongsikan.

Tapi, bila jemari kasar aku menyentuh keyboard....seakan apa yang nak dicanangkan, hilang bak asap rokok aku di awangan. So, I just play save, just upload my pictures ni for korang.

Idea kering kontang or tak tahu dari pangkal mana mahu dimulakan cerita aku.

So...i just let it be n wallah....another series of cam whore entry.

FARkkKKk u chotz! Damn




8 otak kusut masai serabai:

Tanpa Nama berkata...

ive look at your facebook's profile n falling in love with your artworks at ur graphic profile album pictures...u are so talented! and i mean it!

u are working as art director at ads. agency right? gosh, uve got so much bright future ahead. just tak sangka yang international ads kat mag tu you yang buat! cool :)

Ieeko. berkata...

I pon macam tu oh kadang²! Banyak idea, tapi bila depan pc, blank terus! Huhu.

azli berkata...

Thanks for visit dan tanya harga untuk cat kereta waja kamu..tak salah kalu bertanya dahulu.. kami akan berikan anggarannya..mengikut keadaan body kereta tu cam ne.. berkenaan color hitam ade bermacam-macam warna.. ini kami berikan angaran warna hitam tersebut
1.) SOLID 2K
(RM 1500.00 – RM 2000.00)

2.)METALLIC 2K/ PEARL
(RM 1500.00 – RM 2300.00)

3.)SPECIAL EFFECT
(RM 2000.00 – RM 2500.00)

4.)DIAMOND
(RM 2600.00 – RM 3200.00)

5.)3D(COLOUR)
(RM 3000.00 – RM 3800.00)

6.)3D + DIAMON
(RM 4000.00 – RM 6000.00)

7.)SPECIAL EFFECT + DIAMOND
(RM 3000.00 – RM 4000.00)

azli berkata...

kadang kala idea datang mencurah2 tak tertadah.. tapi kadang kala kosong tak tergerak tangan tak terlintas langsung akal nak berfikir.. tak terkeluar kekata.. tak terluah dalam hati..otak kusut.. kepala serabut.. but aku respect kat bro..kawal emorsional dgn rasional...

g@dis blUr berkata...

nie p0n dah kering otak...tuk komen..bru komen..hik3

chotz berkata...

azli: yeah...you are right bro...and thanks for the quotation.

Ieeko: atleast blur tu mean kita ni still normal kan..huhuhu

gadis blur: hahaha....

k.A berkata...

suka gambar yang 2nd :D

chotz berkata...

thanks k.A

suka awak juga :)

ktip-ktip

The Best Links

si otakkusut

Foto saya
"I’m selfish, impatient, and a little insecure. I make mistakes, I’m out of control and at times hard to handle. But if you can’t handle me at my worst, then you sure as hell don’t deserve me at my best..."

penganut otakkusut

otak+mereka

...............................