lama tak update...banyak cerita nk diluah

erkKkK....it been like ages aku xupdate my blog ni...bukan aku sengaja, tapi keadaan memaksa aku tuk ketepikan perihal aku tuk di ketawakan. Anyway, aku mulakan with angka 1000 dulu.

Yeah, blog aku dah cecah 1000 hits within less than 3weeks aku menjadi blogger (wannabe). Thanks guys for the support and memaksa diri membaca cerita bengong yang aku posted kat dalam ni. To all reader (and silent reader also), aku belanje makan kuey teaw kerang if jupe kat kedai makan k...just tegor n mintak belanje jek (if jupe lah) huhuhu.

Cume kekadang, tak sangka plak ada gak org nk baca luahan otakkkusut yang meraban ni. It make me feel sometimes yang tanpa kita perasan...ada gak insan yang still ingat pada kita, even it happen tak dirancang. Thank again guys....

OK, enuff bla bla....and aku masih stucked in my fucking office (yeah, on monday blues mode) i'll update cite lain afterward...malam nih...coz ada cite menarik nak dikongsi mongsi. Thanks again ikhlas frm my ass...ops, silap type plak...frm my heart <3>

5 otak kusut masai serabai:

Tanpa Nama berkata...

welcome back bro...lama gila nk tunggu ko update blog ni...rindu nk baca all ur craps

<< s| tED| >> berkata...

welkambek!! rajin update selalu :)

chotz berkata...

hehehe...hye dear. i'll update slalu

faezah erina berkata...

bro...please update ur blog regularly...

Tanpa Nama berkata...

i love your blog....

ktip-ktip

The Best Links

si otakkusut

Foto saya
"I’m selfish, impatient, and a little insecure. I make mistakes, I’m out of control and at times hard to handle. But if you can’t handle me at my worst, then you sure as hell don’t deserve me at my best..."

penganut otakkusut

otak+mereka

...............................