#222 Khairil Nizam

(ni bukan pic naga, ni je pic yang ada macam berkaitan ngan cite ni..haha)

Wa ade member, nama dia Khairil Nizam atau dipanggil Naga. Badan die macam Hulk Hogan, berketak-ketak la lengan dia tu. Pakai baju nak warna hitam je, (alasan - baru wa nampak cam line-line minum darah kambing), pastu pakai bangle besar, rantai emas, tindik hidung. Ade tatu kat lengan.

Die kira cam abang long kawasan area rumah wa. Die pernah cite kat wa (wa tau, die gebang wa) die pernah gado dengan 30 org macha, die sorang.

Tu ok lagi, die gak pernah cite, die pernah masuk jail sebab rompak kedai emas tepi simpang area kampung die dulu (setau wa, die takde kampung, die anak jati KL) ; Isk, kuat gebang mamat ni.

Die cakap dgn wa, die keje tarik kereta and keje kutip hutang untuk ah long dan di tempatkan di dalam division pukul serta ugut orang. (Padahal minggu lepas wa baru nampak die tolong bapak die jual dadih sambil wat muke suci kat pasar tani). Haa, gebang jangan tak gebang.

Die gebang lagi, die cakap die pernah join Geng Al Ma'unah rompak senapang dulu di Kem Batalion 304 Rejimen Askar Wataniah di Empangan Temenggor, Gerik, negeri Perak. (Ape la nak jadi hang ni Naga oii!).

Satu hari, wa ngan Danny, lepak dengan die kat NZ KLCC sambil pekene chicken wing. Topic sembang kitorg adalah seperti masalah negara, masalah gejala sosial, masalah peribadi serta bermacam-macam lagi.

Tidak dilupakan juga, die akan selitkan unsur-unsur ganas seperti die pernah pukul orang sampai koma, die pernah langgar lori, tapi die takde ape-ape, lori tu yang terbalik patah 9 lalu terbakar serta beraneka jenis gebang tahap tertinggi.

Kitorg ni nak makan chicken wing free punye pasal, pun melayankan aje la gebang die. Kang kalo tak layan, kene pukul, chicken wing pun tak dpt. Nanti kitorg rugi.

Tapi agenda utama die adalah sebab nak eksen die baru beli Hp Blackberry Strom 2 9550. So wa dengan Danny memang jakun la. Yela, kitorg ni mana pakai hp-hp mahal camtu. Kitorg ni masih lagi mengunakan Nokia zaman Paleolitik dan iPhone zaman Mesapotamia.

Sementara kitorg godek hp die, die gi toilet jap. Tengah-tengah syok kitorg godek tetibe terkeluar ringingtone lagu Aliff Satar - Please Jangan Nakal (ala, lagu yang lyric dia please, please, please...kamu jangan nakal tu) dan nama sang pemanggil itu adalah Mama bushuk tayunk. Kitorg terus terpaku dan terpana.

Watafakk???

Sekian.

p/s: tak kisah la kalau hang rock kangkang ke, black mental ke, or incredible hulk pon...kalau dah time for hati bunga-bunga...mmg tak leh buat apa dah...the power of woman :)
p/s/s: entry ni khas tu wanita-wanita di luar sana... korg mmg ada kuasa gila kentang!!!

15 otak kusut masai serabai:

syazwan berkata...

thee~

Ieeko. berkata...

Walaupun badan dia bergetak2 pun, tetap tak boleh kalahkan suami aku ; Chotz.

Letak ringtone lagu never be replaced tuuu bila aku call!

I love you beby.


Wakakaka.


Larikkkkkkkkkk.

Adam Arjuna berkata...

wakakaka...

mmg tahap gangster kawasan kebun bunga je la mmbr hang nih..

tp part paling best, aku suka baca.. "Kitorg ni masih lagi mengunakan Nokia zaman Paleolitik dan iPhone zaman Mesapotamia."

lama kot aku tak dgr perkataan pasal dua zaman tu.. ko dah mengimbau zaman spm aku plak..

haha.. masih kuat kan memori spm ko. mesti sejarah A1 kan..kan..kan..

Adam Arjuna berkata...

wakakaka...

mmg tahap gangster kawasan kebun bunga je la mmbr hang nih..

tp part paling best, aku suka baca.. "Kitorg ni masih lagi mengunakan Nokia zaman Paleolitik dan iPhone zaman Mesapotamia."

lama kot aku tak dgr perkataan pasal dua zaman tu.. ko dah mengimbau zaman spm aku plak..

haha.. masih kuat kan memori spm ko. mesti sejarah A1 kan..kan..kan..

Ieeko. berkata...

Eh, salu lepak NZ KLCC ka?

Kenapa tak pernah nampaaaaaaak?

Haha.

Cite meletop doh mamat tu ;P

AkU berkata...

erkkk...~~HHAHAHAHHA..final part ko nye entry uat aku meroyan lite2..HAHAHAHA...

sheera berkata...

hahahha..a funny entry about a funny friend..

iyllienaz berkata...

haha..iphone zaman mesapotamia..xley blah statement tu..

je who? berkata...

aku benci org citer lebat.. sumph.. confirm jd bahan gelak sepanjang zaman.. xleh bleh golongan2 mcm ni..

~misz syafa~ berkata...

gila bangga sbagai seorang wanita..yeayyyy

Katak Ijau berkata...

hehe...lawak...lawak...

btw..salam..

Katak Ijau berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Lelaki Homo berkata...

LH sentap di situ. Hahaha.

Tanpa Nama berkata...

oi chotz... siut ko... buat entry cam ne kan... naga aka ejam tuh mmg gitu kan hahahaha
aku pun selalu gelakkan dia...

Qilash berkata...

hahahahahahahahaha. gebang siott.

ktip-ktip

The Best Links

si otakkusut

Foto saya
"I’m selfish, impatient, and a little insecure. I make mistakes, I’m out of control and at times hard to handle. But if you can’t handle me at my worst, then you sure as hell don’t deserve me at my best..."

penganut otakkusut

otak+mereka

...............................