#221 korek hidung itu syok


Baru wa perasan (bukan perasan macho, sebab wa tau wa memang macho), bulan April hanya 2 entry kat blog wa. Apekejadahnye sume ni?

Mungkin wa bz untuk update blog? Atau mungkin wa malas untuk update? Atau wa mungkin lemau tak tau nak tulis ape? Jawapannye adalah ketiga-tiganya sekali.

Wa bz, keje banyak. Dulu kalo wa tak sempat nak update blog kat opis, wa akan update kat rumah. Tapi bile kat rumah pun wa tak sempat.

Apsal tak sempat? Bukan wa gi mencandat sotong pun selepas waktu bekerja. Wa pun tak tau apsal wa tak sempat and wa pun tak tau ape yang wa bz sangat ni. Tahyul sungguh mainan minda wa ni.

Lagi satu, yup, memang kebelakangan ni wa malas nak update blog wa. Bile dah malas, wa lemau. Tak tau nk tulis ape. Nak cite kehidupan harian wa? Wa ni orang biasa yang hidup dengan melakukan perkara biase. So, takde cite menarik untuk dikongsi bersama.

Tunggu wa ade cite best, wa update la ek. Mungkin minggu depan ade kut sebab minggu depan wa balik Johor Bahru (sedara wa kawin). Wa akan membuat " Jurnal perjalanan seorang mamat kelabu asap suam-suam kuku dan yang bajet kool" secara terperinci. (gile panjang nama jurnal tu).

Btw, ape kene mengena tajuk entry dengan kandungan yang wa tulis? Takde kan. Wa pun tak tau apsal wa buat camtu.

8 otak kusut masai serabai:

hudhud berkata...

ala tajuk tu saje je tu kan, nak bagi orang terpedaya. hihihihi :P

AkU berkata...

Aku suke title 2..hahhaa..

iyllienaz berkata...

nak ikut balik jb!!

Lelaki Homo berkata...

Aku tahu! Sebabnya taik hidung ko dah mula bertapa. Hahaha.

naz berkata...

bila korek bau dia tu gian bai haha

syazwan berkata...

taik idong penuh 1 idong kot.then wat tajuk tu.tapi lupe nak ckp pasal taik idong yg dah byk~

irahehe berkata...

aku pon da jrang update blog skang
bukn sebb bizi..
xbizi lnsung
tpi sebb xde internt...
huwaaa..trsekse jiwe aku..

san berkata...

kalau tak korek mesti x best..x maco, kalu x updet x best sb nati x maco...er

ktip-ktip

The Best Links

si otakkusut

Foto saya
"I’m selfish, impatient, and a little insecure. I make mistakes, I’m out of control and at times hard to handle. But if you can’t handle me at my worst, then you sure as hell don’t deserve me at my best..."

penganut otakkusut

otak+mereka

...............................