#118 tetek, kopek, payudara, atau buah dada?


erm.....there's is nothing to describe about this matter...
aku tau, korang bila aku post something yang berunsur lucah jenayah jek...mesti hits for my blog meloncat hang hantu galah nak panjat klcc..

so, just let the picture do all the story-mory ye...

pic ni adalah pic seorang wanita di usa yang payudaranya terdapat larvae sejenis serangga yang hidup di dalamnya!!!

___________________________________________________

Tolong disebarkan ke semua kenalan yang anda kenal, khususnya wanita:



CUCI BRA dan PAKAIAN2 BARU Anda, sebelum dipakai. Banyak orang yang melakukannya, ini sebagai peringatan bagi yang tidak melakukan-nya. Baca dan persiapkan diri Anda untuk melihat gambar ini. Kami tidak tahu parasit apa yang ada didalam pakaian ketika kita membelinya.



Ya Tuhan. Menjijikkan. Kirimkan ke semua wanita!!!

CUCI BRA BARU Anda sebelum Anda memakainya!! Jadikan kebiasaan mulai dari sekarang untuk mencuci pakaian baru Anda sebelum memakainya, ini SANGAT PENTING!!!



Setelah Susan McKinley (Antropologis) pulang setelah ekspedisi di Amerika Selatan, ia menyadari ada ruam aneh di payudara sebelah kirinya, tidak ada yang tahu itu apa, dan ia pikir ruam itu akan hilang seiring waktu.



Setelah ia kembali, ia menemui dokter karena sudah dimulainya rasa sakit. Dokter tidak tahu penyakit apa yang di derita nya, dokter memberikannya antibiotik dan krim khusus. Setelah berselang rasa sakitnya tidak hilang dan payudaranya semakin panas dan mulai berdarah.
Ia memutuskan untuk membalut pendarahan itu, bagaimanapun rasa sakitnya semakin bertambah, ia mulai mencari dokter2 terbaik. Dr. Lynch tidak bisa mendiagnosa infeksi apa yang terjadi dan meminta Susan untuk mencari temannya yang ahli dalam bidang Dermatologi. Sialnya sang dokter sedang berlibur. Susan menunggu selama 2 minggu dan akhirnya dapat bertemu Dermatologist tersebut.



Susan terkejut, setelah ia membuka perban nya, mereka menemukan larva bertumbuh dan bersarang dalam pori2 dan dalam luka payudaranya, sesekali mahkluk jahat ini masuk dalam pori2 dan muncul di lubang sebelahnya, yang ia tidah tahu adalah lubang itu sangat dalam dari yang ia bayangkan. Larva ini memakan lemak, lapisan kulit dan kanal susu payudaranya

p/s: sumpah wei tiap kali aku tengok pic ni...bulu roma aku meremang!!!!!

19 otak kusut masai serabai:

PutR@ McRomanCe berkata...

euwwwww..meremang segala bulu ad hah...chaittt...suke la bintang tu dok situ dimn tempat lelaki x dapat selalu..hahahah..untung binatang tuh...kekekeke

zuan berkata...

the picture and story of tht larvae is actually a bogus. chck this link http://www.hoax-slayer.com/breast-larvae.html

CIK NANA berkata...

betul........
Na pon seram jek bila tgk pics nie!
huhuh, risau kan?
meh kita pakat2 jaga kebersihan!

crazy_labelle berkata...

dis pic bkan real pon... edited je... plz google...

AkU berkata...

eeuuuuwww...sriyus pic tu uat aku jijik..yuckk..

hudhud berkata...

edit la ni ! hahahaha

hans berkata...

fuh
seram siyot pic tu
hurhhh,cuak aku tgok

cham's berkata...

aku tgk video dia kat youtube! ayo, trus rasa tak mau bg 'breast feeding' lagi...vomit!!!

cham's berkata...

aku tgk video dia kat youtube! ayo, trus rasa tak mau bg 'breast feeding' lagi...vomit!!!

ieka_whizz berkata...

wowww.. gile r..
seram tgok mende tuh..
first time tgokk..
bley plak ade ehh..

huhu.. sesaje melawatt..
interesting story! =))

© bLurr berkata...

eeewwww! thats soooo disgusting! hahaha

LORD ZARA 札拉 berkata...

ngeri siot!!!

T____T

fndrocka berkata...

nampak cam tak real

Nadia Ahmad Kamal berkata...

I got this e-mail years ago, but found out that it was Photoshop-ed. :)

.ib. berkata...

bro, sumpah ako jugak meremang seluruh badan tengok gamabr ni lagi~ dulu dh tertengok kat email (first time)... pastu ade member post kat fb tagged name ako pulak! then yang ni... huhu... habeslah dah tak sanggup bukak thread pasal buah dada... adeh, ni mesti tak pagi esok malam esok baru hilang meremang ni... erhhh...

Lelaki Homo berkata...

Comel giler!!!

yoe berkata...

fuh gilerrr!!! aku yg study bidang parasitology ni pon meremang bulu roma tengok pic niii.... geli siot!!!

::Sanaa Arif:: berkata...

Aiyookkk!!! manyak geli ooo..
haishh...adoi..saya lak yg terasa sakit tgk bnda ni ..

scharewl berkata...

Ini adalah HOAX. Diphotoshopkan dengan menggabungkan 2 imej. the breast dan Lotus Seedpod..

http://www.hoax-slayer.com/breast-larvae.html

“Hai orang-orang yang beriman, jika datang kepada kamu orang fasik dengan suatu berita, maka selidikilah agar kamu tidak mencelakakan suatu kaum tanpa mengetahui keadaannya, kemudian kamu menyesal atas perbuatanmu itu” ( 49:6)

Terima Kasih. and Happy Blogging.

ktip-ktip

The Best Links

si otakkusut

Foto saya
"I’m selfish, impatient, and a little insecure. I make mistakes, I’m out of control and at times hard to handle. But if you can’t handle me at my worst, then you sure as hell don’t deserve me at my best..."

penganut otakkusut

otak+mereka

...............................