#107 perasaan perasan perasa yang meng'disturb'kan


ok...gelak lah sepuas hati korang pada monyet yang terkena sumpahan insomia ni..

aku tak kisah...

hahaha...as usual, aku ada entry yang berkandungan berat tuk di kongsikan, but before that, just ringan-ringan kan kepala hotak kalian pada badut sarkas ini ya sebelum entry sebenar di publishkan tuk kongsian ramai :)

atleast anggap saja video tu as penawar bagi buasir isnin, atau bahasa pasarnya monday blues




15 otak kusut masai serabai:

je who? berkata...

hahahaha... aku tgk video aku gelak.. soo aku biarkan je ko nyanyi sambil aku layan facebook... errr tu ko nyanyi an ? bukan miming an ?

LORD ZARA 札拉 berkata...

hahaha~

buasir isnin kata ko~

aku senggugut kat sekolah~

rasa nak mencarut plak~-_-"

dah2~~

shafarshahril berkata...

i've heard this voice before.
tp xpela, 5 stars utk facial expression
hahaha

chotz berkata...

je who: miming je la...suara aku cam unta tercekik kurma.

lord zara: hahahha, senggugut?! subur maknanya tu

shafarshahril: hahaha...yes you are! it Boyce Avenue, this vid it a joke for my friends at FB yang tekanan...dia miming lagu beyonce n lady gaga-telephone...aku xsanggup menjadi begitu badut seperti nye, play save jek..haha, dah buhsan...aku upload here jek.

notso_violet : seindah bunga seri pagi berkata...

tak sangka disebalik rupa hensem ada suara macam artis hahah.

saya yang suka menulis - SHAHIRA - berkata...

sedap lak suara bebi aku ni..leh nyanyi lullaby kat aku nnt..miahahaha..

AkU berkata...

ler..aku ingat kan real..bru je nak puji..ceh..miming ghupenye..mcm real..hmmm..hahahha~~

je who? berkata...

cis.. miming mengalahkan britney.. haha..

mohamad 'may' yawmon berkata...

woaw! letop tu!!! g try mentor4! =)

k.A berkata...

hahaha. for sure bukan suara kau la kan. terer ko miming.lalala

iyllienaz berkata...

haha..btw, pejam mata kan??xkan kejam kot??

seroja jingga berkata...

buasir isnin..hahahhahah tak bleh blah!!

seroja jingga berkata...

baguslah..lepas tensen!.
lu jambu lah chotz

agagagaa..jambu?

hudhud berkata...

suara tu tak nak SEDAP LAGI KE???!!! hahahaha

Mr. Bobo berkata...

waa.. suara sedap~~

ktip-ktip

The Best Links

si otakkusut

Foto saya
"I’m selfish, impatient, and a little insecure. I make mistakes, I’m out of control and at times hard to handle. But if you can’t handle me at my worst, then you sure as hell don’t deserve me at my best..."

penganut otakkusut

otak+mereka

...............................