#101 please fuck yourself award part II

haish,


aku tak tau nak mula bicara nista ni dari pangkal cerita atau terus ke isi berita or bermula songsang dari hujung ceritera.

kisah jambu yang sebelum ini aku kupas secara celaka...rupanya mendapat banyak riaksi dari pelbagai pihak; pihak membenci, pihak pi mampos, pihak yg menyokong, pihak yg menyertai dan tak kurang juga dari pihak penganjur award itu sendiri.

aku bukan mahu mencari gadoh dan jauh sekali tuk mencari musuh...apa yang aku utarakan adalah dari pandangan mata aku sendiri. itu bukan beerti yang sesiapa membacanya harus menyokong atau membantah! it just persepsi individu yang bersifat neutral dan tidak bersifat statik pada satu penelitian. iaitu pendapat aku sendiri!

and best part is, as i said before: ADA AKU KISAH if korang tak setuju pd mendapat aku ni?! aku tak kisah langsung ok...yang rasa aku melampau overdose ikut perasaan atau cemburu coz tak tercalon dalam Lelaki Jambu Malaysia Award tu, persepsi kamu amatlah songsang dari kenyataan sebenar.

(my best friend named tony during keje escort boy dulu..and he remind as one of my besties)

aku mmg terlalu tak teringin tuk menyertainya langsung. aku rela menjadi a-go-go boy di dalam aquarium tanpa air, yang cuba mencari nafkah sesuap nasi coz kedaifan hidup di mana-mana club di siam, dari di calunkan di award binawe ni...

bukan pointer aku disini yang menjadi pelacur lelaki itu lebih gah dari memasuki award ini...but mereka ada objective tersendiri yang menjadikan mereka terjebak dalam kancah ni...coz tiada pilihan lain (terikat pd agency yang mereka join) and kekangan hidup yang amat-amat memaksa mereka melakukan kerja tersebut. oh, bukan semua ye sanggup melakukan sexs malah ada yang tetap mengekalkan keterunaan mereka. jgn salah anggap!!

dan korang yang mempunyai pegangan agama pastinya tak kan menggunakan alasan diatas ni sebagai pemangkin tuk melakukan kemungkarankan...

so, korang yang menyertai this give-your-dick-to-dog-for-his-lunch-award ni tuk apa? apa hadiah utama yang korg dapat? terpaksa?? by whom?! nonsense!!!

oklah...renung-renungkanlah dan selamat beramal :)

assalamualaikum and salam 1malaysia :)

p/s: please stop email me about this shit coz it aint change my perception of it!

26 otak kusut masai serabai:

saya yang suka menulis - SHAHIRA - berkata...

baca sambil betulkan jambul yang kuor dari selendang..pastu angguk-angguk tanda paham..

yuyuEyuliAnayusOf berkata...

woooh!

crazy_labelle berkata...

is dat u? hot bebi...
tp knp biru?
ak suke trunk ck kale merah..
mmg turn on la bai...

seroja jingga berkata...

chotz
i miss u man
alah g mmpos lah ..i respect ur opinion.


award tu sume lancau punye award

sekian
akk demam teruk

░♥si lampu neon♥░ berkata...

wahaaaaaaa mana dapat gamba ni weh? FB ker? hahah sukati dorang la nak watpe weh...kite jgn terlibat sudah...

Ieeko. berkata...

Haha, kalau tutup sikit badan laki ni, hot dowh. Haha.

Ape² pun, buat bodoh je dengan semua orang tu. Kite ade hak kott nak menyuarakan pendapat kite :)

cham's berkata...

jom kita rapatkan saf...onani berdiri 36jam straight dari join that stupid award!!!

selamat beramal :P

LELAKI JAMBU ADMIN berkata...

Salam..
Kami dari admin Lelaki Jambu Malaysia amat terkilan dengan hasil tulisan adik. Perlu diingat, that event bukanlah sebuah competition yang memalukan contestant tetapi ia lebih kepada aktiviti group lelaki jambu untuk memeriahkan suasana dalam facebook.

Kami menerima respon baik walaupun pada awal2nya kami hanya suka2 membuat group ini.

Ahli group meminta kami menjadikannya satu pertandingan serius walaupun dibuat secara online.

Buktinya, kami menerima banyak penajaan daripada individu dan syarikat2 tertentu, tetapi hadiah yang besar2 kami terpaksa menolak memandangkan hadiah itu terlalu besar untuk pemenang yang terpilih.

Kami juga menerima offer daripada sebuah modelling agency untuk menaja final runaway di area kuala lumpur.. namun itu pun kami tolak krn ia akan menyusahkan calon yang berada diluar KL. Kami tak nak ia menjadi sebuah event seperti Hero Remaja, Lelaki Maskulin dan sebagainya kerana Event ini khas untuk Facebooker yang menjadi ahli group Lelaki Jambu yang kini meningkat menjadi 1500 orng.

Kami juga tidak pernah menyediakan kontrak kepada calon. Kami telah memberi mesej kepada Modelling Agency untuk berhubung terus kepada calon atau ahli group lain kerana kami tidak memegang private info mengenai calon jika mereka ingin mndapatkan khidmat sbg seorang model.

Ingin ditegaskan lagi, event ini adalah aktiviti group untuk menghangatkan group lelaki jambu dan mewujudkan suasana yang lebih meriah dan ceria didalam facebook. Kebanyakan calon juga berterima kasih kepada kami kerana kami berjaya membuat profil facebook mereka diADD oleh ramai orang..

Janganlah menuduh kami yang bukan2.. kami faham jika ramai yang tersalah anggap dengan this event.

Kami memohon maaf jika event ini membuatkan sesiapa berasa tidak selesa.. cuba dulu lihat group kami... percayalah, apabila anda semua menjadi ahli group kami, gerenti korang akan bersetuju event ini perlu dibuat... Untuk hiburan semata-mata..

chotz berkata...

ya...ya, what ever mr jejaka jambu malaysia...it just my thought and i can say anything i want to say about it in my blog, in fact, i can say anything about everything i want to say....just leave it you dont agreed and hell yeah, even our PM pon dapat banyak critic and condemn, lagi la this award!

just like u said, it just for fun and suka2...so do i, take it or leave it ok!

chotz berkata...

mr jejaka jambu:

sat...sat...how old are you u called me adik?! i think that im more older than u....way older kot!

Ieeko. berkata...

Sabar bakal suami ku.
Hehe, agak lawak ye.
Hehe, macam².

{lumut} berkata...

haha chotz...
gua suke lah cara lu reply komen organizer neh.....

ok jup.bagi gua ruang sikit nak tulis opininon gua leh tak?

kepada organizer lelaki jambu,
gua sebagai perempuan..rasa nak muntah rasa digeletek dengan nama lelaki jambu..

dah ah gua tak jadi nak cakap.sebab gua rasa terlalu meluat.1 more thing.apa kata hadiah yang disponsor tuh buat pertandingan yg senonoh sikit.takpon pergi menderma.bukan apa.ni lah die org kite,melayu islam..kalau nak tolong org2 susah liat.ckplah buat per nak tlg..bia mereka usaha sndri.dah tuh kalau MUKA LELAKI JAMBU neh?sng2 lak korang hulur hadiah mahal2 kepala hotak lah kan.pikit balik lah weh..kesusahan org susah tuh ade diorg mtk??dan muke jambu korang tuh korang ke yg punyer??

em aku rse lah kan..
baik hadiah tuh korang buat pertandingan siapa terajin ke..siapa mandi paling kerap ke..ha barulah nampak effort peserta kan??

ini setakat beli mekap nak tutup jerawat jadah aper?????????

sorilah.ntah nape gua tak berminat langsung dgn pertndingan neh........mula2 mmg lah lelaki jambu.lepas tuh prtndingan ape plak?bapok???

sori lah gua dah lame x tggl komen mcm ni.ni sume pngn gua dh abes exam.ok panggil gua adik..sbb gua mmg laggiiii muddeeee dr abg chotz syg...haha..maseh.

p/s:muke peserta tak jambu langsung....???silap masuk pertndingan ke bang?

chotz berkata...

lumut:

thanks babe, u just make my day brighter...tergelak aku baca...

anyhow, bila nk balik malaysia ni? gua rindu sama spec mu itu...miahaha, udah2 la majuk sampai ke aukland....malaysia ni banyak uni for further study..

{lumut} berkata...

abg chotz ku...
jika diikutkan hati..mmg daku ingin pulang ke pangkuanmu..eh silap.haha..ke pangkuan rakyat malaysia.tapi perjuangan ku masih separuh jalan..sikit je lagi nnt i balik ek...

jdah kau rindu spec aku?
haha.....yeay!aku leh buat kau gelak..suke2..=)

wan khairy berkata...

mungkin umur dia 40thn kot wahai adik chott.. poom tembak diri sendiri*

hurmmmm jgn la emosi2 lagik, x elok, nanti cepat tua...wahai adik chot...

apa2 pun luv u la.wa3.

ikanbilis berkata...

LOL. drama gila la wei si Jambu tu. ahahaha... cam perlu lak nak respond sini. ada PR woooo

LORD ZARA 札拉 berkata...

hahaha.

lelaki jambu?
wait seminit.

aku tetap mahu ketawa.
comel aja kot.
tapi again, tak kisah la korang mau buat apa, pandangan org tentang isu ini adalah hak mereka.


Chotz dipanggil adik?!
jap.
aku pk celah mana adik tu datang.
miahaha~

«♪Ruff♪» berkata...

perh...dia cari ko...konfem blog ko glamer pasneh..wakakaka

ape yg ko nyatakan kat admin lelaki jambu tuh betul la...
ko just btau ape yg ko rase...dan pkir...

byk lagik kontest yang dia leh buat...pesal la lelaki jambu gak yang di pilih...

buat lah kontest..Lelaki suke warna merah jambu...pun ok gak...leh gak aku tgk koleksi brg2 merah jambu si lelaki...wakakakak

chotz berkata...

ruff:
hahahaha....aku xkisah pon if diorg cari aku... no hal la, kalu nak CIA aku pon, tak gentar coz aku xjambu..

hahahha

Lelaki Jambu berkata...

Untuk pengetahuan adik juga, group Lelaki Jambu Malaysia akan dinaiktaraf menjadi sebuah kelab berdaftar... namun nama kelab akan ditukar.

TQ

░♥si lampu neon♥░ berkata...

wahh..atleast uve got his attention ;) bravo.

mana tau dia mmg lagi berusia dari ko, tapi perasan muda bergetah dah nama pun jejaka jambu beb? hehe..

da dah..jangan gadoh2..to mr jambu, henti2 kanla buat award tu..merendahkan martabat lelaki maskulin jer..

irahehe berkata...

kelakr aku bce komen dri LELAKI JAMBU ADMIN

nk trkilan2 plak..
yg msuk contest tue pon ntah pape
xde keje ker?jambu sgt ker?
blahh..

chotz berkata...

Mr Jejaka Jambu..

so, what im supposed to say here..

Bravo? or shame on you?!

opss...it depending on how you to see it..

If it is so, congrats...but mmg hang need the name changes to something more masculine or more sassy...it ur call babe!!

i dont bother!!

cham's berkata...

apa pun organizer tu nak cakap tak mengeringkan sedikit pun aktiviti onani aku neeeeh! malah tak menyentuh langsung organ dalam dan luar kitaorg yea en-cik-a-dik organ-izer.

selamat beramal :P

AkU berkata...

erk!!
jambu batu..
haha..

MizzPhyz berkata...

Wahahaahaha
nak buat KELAB katenyee?
mampu??? mampos tak layan OK?

Braovo to my beloved chotzzy! kerna MAMPU memuntahkan apa yg kamu rasa

&&& to the wuteva jambu air out there
"ade aku kesah ko nk buat kelab segale uolz?" haishhh

'cermin-cerminkan diri anda & selamat menjambukan diri' ek?LOL :P

ktip-ktip

The Best Links

si otakkusut

Foto saya
"I’m selfish, impatient, and a little insecure. I make mistakes, I’m out of control and at times hard to handle. But if you can’t handle me at my worst, then you sure as hell don’t deserve me at my best..."

penganut otakkusut

otak+mereka

...............................