menggila dan sasau la aku!

ok....i just been introduced to this farking awesome blog yang jual barang yang mmg gila limited and will make me broke!!!!!

see all the picture below


pic owner of the blog: mr. JOE aka merangkap model tangkap muat!!! haha
designer inspired jacket
supra shoe ok!!!!!

ZARA shoe
ZARA jacket!!!!
paham maksud aku?!....for sure bonus aku habis kat blog ni jek.....adeh!!! aku sanggup la tak celebrate newyear just coz of all the stuff yang dijual tu....

p/s: Gua promote lu ni Joe, bg less lagikkkk!!!

15 otak kusut masai serabai:

k.A berkata...

omg.barang diorang sangat cool weh.aku suka ada sneakers tu. but baru last month aku shopiing.arghhhhhhh

chotz berkata...

tulah pasal....
ko pon dah beli ke brg kat blog tu ke beb?

fizranier berkata...

bro..ada link dia x??kool sey

sYukCurZ berkata...

aahhhhhh!!!!!!! gila babi lawa jacket tu. nak nak nak. nak link mr. Joe tu huhuu

je who? berkata...

aku pernah ush blog ni n aku bookmark pon.. tp xtau r bile aku nak beli.. gile r.. stylo kot ~

je who? berkata...

jap.. ni streetshifter kan ? haha.. takot lain blog lak ~

hud hud berkata...

zara jacket xyah cakap la memang lawaaaa price pun lawaaaa haha

░♥si lampu neon♥░ berkata...

giler arrr aku pon fall in love sudah.

Hans berkata...

xsanggup aku .. haha ..
downtown pn wokeyh waht ..
haha ..

Hans berkata...

eh ko dok area QB ? aku dok area 2 gak .. haha ..

lovestone berkata...

lap u sebanyak bintang

chotz berkata...

aku lupa about the link...

here the blog linknye k:
huhuhu

streetshifters.blogspot.com

LORD ZARA 札拉 berkata...

pergh~
meleleh aku tengok kasut ZARA dan jaket ZARA tu~

=[

||| PöJìé PööH ||| berkata...

beb, nih online boutique ker?
apa url dia hsare sket..!

Streets berkata...

Haha, thanks for promoting my blog.
Btw, price are negotiable. If u have a really tight budget good news for u.

I only need RM50 for jackets booking for serious buyer. U guys still have 2-3 weeks to collect some money for the remaining balance.

Good things are always worth while waiting.

Thanks.

ktip-ktip

The Best Links

si otakkusut

Foto saya
"I’m selfish, impatient, and a little insecure. I make mistakes, I’m out of control and at times hard to handle. But if you can’t handle me at my worst, then you sure as hell don’t deserve me at my best..."

penganut otakkusut

otak+mereka

...............................