carut carutan yang membuat aku diam sementara


aku benci setiap kali dia menjelma.....DECEMBER!!

lambakan kerja

tekanan meninggi tahap maksumum

boss bertambah suka mencarut, dan aku membalas carutan boss

client pon join sessi carutan kami

dan kami mencarut secara jemaah.....oh yeah.

tu antara sebab kecil kenapa aku berdiam.....dan ini sebab utamanya,

creating a 3D prototype for future computer...eceh!!!




yeah....but it true tho, nilah sebabnya...the RollTop yang akan dipasarkan disegenap Law Yat Plaza dan di Imbi gak di masa hadapan...huhu, nanti bila dah dipasarkan di realisasikan kat satu dunia, just remember that korang tengok mende ni 1st time kat otakkusut ok...

chow!!!

9 otak kusut masai serabai:

Kaleidoscope berkata...

Nice invention..nampak praktikal:)

LORD ZARA 札拉 berkata...

pergh~

cool beb~

eh, carutan berjemaah?

aku mungkin akan join bila hujung december nanti~

LOL!

iyllienaz berkata...

haha..mampu ke berdiam??ecey..

seroja jingga berkata...

hey chotz.
bz? im happy that u r back..go n do ur stuff first..we talk later k

seroja jingga berkata...

hey chotz.
bz? im happy that u r back..go n do ur stuff first..we talk later k

a.t.O.k.c.o.0.L berkata...

fak!
sgt mantap.
belikan aku satu weh!

farish H berkata...

hehe mantap ambelesss

MizzPhyz berkata...

carut is my middle name &&& i LOVEDDD to mencaruts it fells guddd :)

zety berkata...

perh..canggih ar,bile boleh siap ni?

ktip-ktip

The Best Links

si otakkusut

Foto saya
"I’m selfish, impatient, and a little insecure. I make mistakes, I’m out of control and at times hard to handle. But if you can’t handle me at my worst, then you sure as hell don’t deserve me at my best..."

penganut otakkusut

otak+mereka

...............................