gua dalam mode hibernasi

kalau korang tonggang terbalik ngan exams and all,
otak kusut aku plak ngah serabut ngan hal kerja yang melampau terlampau lampau!
so, bertapa di depan computer buat jangka masa yang agak lama.

aku pejam mata dari medium online sosial network dan
tutup mulut dari mengomen page korg.
nak kumpul pahala plak...asik wat dosa jek..
dah rasa lenguh bahu kiri ni nk pikul!huhu

p/s: kalau bonus gua tahun ni dapat less than 2 months...mmg aku bakar office aku!

15 otak kusut masai serabai:

a.t.O.k.c.o.0.L berkata...

untuk 2 no yang pertama, aku sokong.tapi no yang ketiga,aku bangkang!!!

Afzainizam berkata...

Salam ziarah dari aku http://www.firestartingautomobil.blogspot.com/

Hah mengharap duit bonus dua bulan... aku rasa jangan harap lah... pasal kakitangan kerajaan pun tak dapat ... ham,peh...

Ko dudok betapa kat depan komputer tu nak lepaskan tension ke....

atau ko tengah merancang nak bakar opis ko.... ya... aku nak baca News paper muka pertama...Tengok Berita kat TV atau Melodi mana lah tau ko jadi popular bakar Opis sampai rentung....

seroja jingga berkata...

samalah ngan akak..sakit kepala keje bnyak gile..ape kata chotz nanti kita bakar ofice tu sesama!..

eKyN berkata...

nak bakar ofis ajak i skali yup

Chotz berkata...

atok:
erkKKKK.....kantoi plak...

afzainizam:
hahahahha...
lantak la, yang aku tau, aku nk gak 2bulan gaji...miahhaha

Chotz berkata...

kak seroja:
oh yeah...brutal akak aku sorg ni.

ekyn:
yeah....ok set!

Hans berkata...

sabo aje le ..

{lumut} berkata...

hebat lu chotz siap berhibernasi

chotz berkata...

keje cam haram melambak mut....haihs!

Aku Beskot™ berkata...

kakaka..
same je cm kak jingga..
kije melambak gle babas..
korg 2 p bercuti la..
lari setempat sm² ke..
haha..
kalo nk bakar,ak join!!
kekekeh..

syeid khairul berkata...

no porn?! xpercaya sungguh!
hahahaha

BEAUTYFULL berkata...

yeah...lame da tak wat maditateion....
gud idea bro...
adeq pun ngah tensi gak neh...
fainal tak lame agey

chotz berkata...

beskot:
ko ni nak sama ngan kak seroja jek...
xpe2, siyes kalu xdapat bonus 2bulan tu..mmg aku bakar office dia n siku halkum dia bagi bengkak. huuhu

beautyfull:
ha....adik dah tau final sempat gak nni merewang kat tenet! pi baca buku (sambil cekak pinggang)
hehehhe

idraziq berkata...

aku suka bab-bab menjahanamkan harta benta awam ni.
nak join sekali!!!!

farish H berkata...

huu sape tu ahhaa

ktip-ktip

The Best Links

si otakkusut

Foto saya
"I’m selfish, impatient, and a little insecure. I make mistakes, I’m out of control and at times hard to handle. But if you can’t handle me at my worst, then you sure as hell don’t deserve me at my best..."

penganut otakkusut

otak+mereka

...............................