onani berdiri di pintu office


perghHhHH....pantang korang ni if title entry panas camni kan...


that is just metafora yang bertapa happynye dan mengularnya aku di office today and for the record, this is my first time kot mmg enjoy gila in the office pada hari Isnin without Monday blues.

bukan pe...just nk share kegembiraan harini coz my boss take a leave for a week.

so, apa lagi...mengangkang katak la kat office ni.

yahoOOOOOooOo

13 otak kusut masai serabai:

p.a.k.w.e. berkata...

wah best nyer berONANI di pintu pejabat
nak try jugak lah
n my MONDAY pown d same
but i berONANI d toilet aja
kah kah kah
happy munday!!

farish H berkata...

haahaaa tajuk x hengat!!!!!

je who? berkata...

haha.. nice one.. aku terpedaya..

seroja jingga berkata...

selamat mengangkang chotz..kalo akak boss tak de..akak pasang je rokok selambe

k.A berkata...

hahaha
bos takde,no wonder la happy gila

Aman@Badboy91 berkata...

ceh~ suke sangat
btw, tumpang lalu he..he..he.

j.A.n.t.A.n.k.E.p.A.r.a.T berkata...

tapi, x leh aa kau masuk bilik boss kau agi.wat cam arituh.wakaka

Adam Arjuna berkata...

hahhaa...

mmg agak sarcastic gak ko nyer entry nih...

siot..

avegalion berkata...

ahaks...
sama le kite... minggu nie pun boss aku outstation... membongkang jer la kat ofiss.. hehee

chotz berkata...

k.A:
hahahaha
tulah pasal...siap suruh member snap pic lagi nih kat office...gila heaven dunia..hahaha

Naim Husni berkata...

aku da siap sumpah seranah da bile baca entry neh. memang panas... haha!

ayieq berkata...

wow, mengghairahkan

.ib. berkata...

jom beronani care otakkusut! layannn~~~~!!!

ktip-ktip

The Best Links

si otakkusut

Foto saya
"I’m selfish, impatient, and a little insecure. I make mistakes, I’m out of control and at times hard to handle. But if you can’t handle me at my worst, then you sure as hell don’t deserve me at my best..."

penganut otakkusut

otak+mereka

...............................