ini bukan entri emo...

Pejam mata....

aku tarik nafas dalam-dalam, aku hembus udara dari paru-paru.

buhsan tak gak hilang....log in ke mukabuku...Oh ada 38 notifications baru.

erkkKkK...salah satunya dari si dia,

si anak Champagne!

Aku amat rindu pada dia....

Just for your info babe, aku terlalu rindu saat kita bersama.

Ko kejutkan aku tiap pagi. Ko paksa aku makan makanan 'ujikaji' ko. Dukung ko tiap balik club coz ko dah k.o...teman ko pi shopping sampai 6 hours, but ko hanye beli sepasang kasut nose. Ko basuh semua baju luar dan dalam aku. Ko jeles ngan Nabila si anak rocker malaya tu....

Oh, pendek kata...aku rindu semua saat kita bersama.

Hanya untuk ko tahu.....walau kita sudah tak bersama, ko tetap boleh mengharap aku tuk segalanya, seperti kebiasaan kita yang dulu.

Tak bermaksud berselindung...hanya coretan ini luahan jiwa yang tak terucap, dan aku menghormati penganganmu, gambar kita bersama tidak aku pamirkan.

p/s: pic last tu saje aku postkan...bg membangkitkan nostalgia gaduh kerana nabila. hehehe peace ..V..

aku tetap menjadi sahabatmu tuk selamanya








11 otak kusut masai serabai:

naz berkata...

hott

seroja jingga berkata...

memori memang susah nak buang
she's pretty gile.nice

chotz berkata...

naz:
yeah, she is one of my friend that i will never forget.

kak seroja:
she pretty inside out :)

seroja jingga berkata...

chotz
pasal nak tumpang bahu tu
bape na bayar ni..
sewa bulanan ke..
tak yah la deposit..ke
u ambik 1 + 1
hehheheh
lempangg baru tau.!

Tanpa Nama berkata...

hey..im soo touched by ur post...thanks..
i miss all the memories..ur were my shoulder to cry on...:) miss ur funky sexy 'pusycats' moves all...yesss chot...ingat sara tak nampak... hahaha...nari sorang2 dpn tv..hahahha..

hmmm since when i jeles wit nabila??only once kot when she ws hanging out with my bf @ my place when i was not around..

let me think of something to write bout us from me k...muaaahh

hud hud berkata...

she looks like georgina in Gossip Girl kat pic num 6 :))

farish H berkata...

so sweet la die chotz hehehehe

chokio_nia berkata...

cun seh minah ne..tape.membe pon ok pe..huhu

chotz berkata...

Anonymous aka Sarah Champagne:
yeah...u, never tod u akan masuk sni, terkesima plak....i tod nk buat link to ur fb page at ur name tu, but takut u marah plak...

anyway, mmg i really miss those days kita sama2 dlu...erm

Lady.ATH.3 [ LebelleBijou ] berkata...

gambar last ada Mia kot haha!
zaman "tu" la ni eh.. :)

chotz berkata...

athreen:
hahahah...ko cam sial kan reen...
yeah, im the one who took that picture.

ktip-ktip

The Best Links

si otakkusut

Foto saya
"I’m selfish, impatient, and a little insecure. I make mistakes, I’m out of control and at times hard to handle. But if you can’t handle me at my worst, then you sure as hell don’t deserve me at my best..."

penganut otakkusut

otak+mereka

...............................