#111 update yang malas...

ok...ikhlas aku bgtau yang aku dah start malas!

update ni hanya membuktikan pada kalian yang aku masih bernyawa...

dan cerita yang aku mahu kongsikan menurut ku sudah basi (walhal malas nak mati!!!)

so....sampai sini je lah ye..

nanti aku rajin aku type panjang skit cam biase.

p/s: kan bagus kalau rajin ada dijual timbang kati kat pasar malam...oh, by the way aku dah togelkan kepala aku.

13 otak kusut masai serabai:

Tanpa Nama berkata...

http://meandmylife1376.blogspot.com/2010/03/youve-got-style-contest-jom-undi.html

wtf nye contest... tgk la contestant die... buat lawak ke ape....

iyllienaz berkata...

haha..pakcik bila botak hensem la..

«♪Ruff♪» berkata...

xpe2...janji update..
hehehe

Razman berkata...

bila kau nak mati?

AdiE berkata...

ade time2 mls..
ade time2 rajin..

adat la tukn..

~daniel adie~

{lumut} berkata...

kecewa aku bukak2 ni je yg dpt?

::FAIZ FARISH:: berkata...

kan bagus kalau rajin ada dijual timbang kati kat pasar malam....~ Hahaha, jual pasar malam?

je who? berkata...

ko dah start malas ? aku dh lame malas.. event rajin.. buat asignment malas nk mmpus... oit tu pic smart ~

PutR@ McRomanCe berkata...

show pic la kepala yg tlah d'"taugehkan" aka togel tue..heheh2..mesti cam tuyul..tlung3..

cham's berkata...

sempoi!

LORD ZARA 札拉 berkata...

pergh!

chotz~

mau curik~~

jadikan wallpaper~

hahaha~

mati aku~ kih3~

oit2, jgn malas, mana janji mau update setiap Jumaat?

Grrrr~~

AkU berkata...

aku sejak azali d lahirkan tuk jadi malas..ERk~~hmmm..malas la..zzz..zzz

andy berkata...

same here! lol...yo people! this is funny! haha visit http://tinyurl.com/yhu9tnm

ktip-ktip

The Best Links

si otakkusut

Foto saya
"I’m selfish, impatient, and a little insecure. I make mistakes, I’m out of control and at times hard to handle. But if you can’t handle me at my worst, then you sure as hell don’t deserve me at my best..."

penganut otakkusut

otak+mereka

...............................